Σχέδιο Online

Ζωγραφική Disney ταινίες

Disney ταινίες

Πολλές από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων που παράγονται από τα στούντιο της Disney έχουν γίνει τα πιο δημοφιλή παιδικά κινούμενα σχέδια όλων των εποχών.
Μπορείτε να βρείτε σελίδες χρωματισμού από τις ταινίες που ήδη θεωρούνται κλασικά κινούμενα σχέδια για τα παιδιά, όπως Η Ιστορία των Παιχνιδιών, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Αυτοκίνητα και Αλαντίν. Πολλές από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες έχουν δημιουργηθεί από την περίφημη εταιρεία κινουμένων σχεδίων Πίξαρ υπολογιστή ότι το 2006 αγοράστηκε από την Ντίσνεϋ.
Μεταξύ των σχεδίων μας θα βρείτε κάποιες ταινίες της Ντίσνεϋ που τραβήχτηκαν με την πραγματική παράγοντες, όπως Το Χρονικό της Νάρνια, Οι Πειρατές της Καραϊβικής και τις δύο ταινίες Tron που συνδυάζουν την πραγματικότητα με κινούμενα ειδικά εφέ τεχνικές.
Το σύμπαν των χαρακτήρων στις ταινίες της Disney είναι ατελείωτες. Εδώ μπορείτε να χρωματίσετε τα σχέδια των χαρακτήρων, όπως το οικογενειακό σούπερ ήρωας Οι Απίθανοι, τα τέρατα Μάικ και Σάλι, Μπαζ και Γούντι, Νέμο και οι φίλοι του, Βολτ, Ραλφ, Τίνκερμπελ, Γουόλ-Υ, Ταρζάν και πολλά άλλα.