Σχέδιο Online

ζωγραφική Άγγελοι των Χριστουγέννων

Άγγελοι των Χριστουγέννων

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία των αγγέλων για τις διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Από τους αγγέλους να ψάλλουν αγγέλους παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα, όπως ένα κουδούνι, μια άρπα, μια τρομπέτα ή ένα βιολί. Μέσω αγγέλων για έλκηθρα, άγγελοι με κεριά και άλλες διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Να το πιο χαρακτηριστικό αγγελούδια στα σύννεφα και στον έναστρο ουρανό. Το σχήμα του αγγέλου που εμφανίζεται σε παραδόσεις Χριστουγέννων τείνει να είναι ένα παιδί με φτερά.
Άγγελοι είναι υπερφυσικές ή πνευματική όντα που, σύμφωνα με ορισμένες θρησκείες, να υπηρετήσει το Θεό και να ενεργούν ως αγγελιοφόροι του Θεού και την μεσάζοντες μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Ο Άγγελος λέξη προέρχεται από την Λατινική λέξη ανγελθσ που έχει προέρχεται από την ελληνική λέξη ΑΓΓΕΛΟΣ, των οποίων η έννοια είναι αγγελιοφόρος. Είναι αθάνατη πλάσματα της απόλυτης καθαρότητας. Άγγελοι είναι συνήθως εκπροσωπούνται ως νεαρός τέλεια ανθρώπων με φτερωτά φτερά στις πλάτες τους, παρά το γεγονός ότι εξωπραγματική πλάσματα. Άλλες φορές την εκπροσώπησή τους είναι απλά ένα φωτοστέφανο ή μια ακτίνα φωτός.
Σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες των Αγγελικών όντων σύμφωνα με τους εγγύτητα ή απόσταση σε σχέση με την θεότητα. Τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι οι εξής παρακάτω. Οι άγγελοι θα ήταν η κατηγορία του Θεού βρίσκεται δεξιότερα και πλησιέστερα στους άνδρες. Οι Αρχάγγελοι είναι επιφορτισμένες με την ανακοινώνοντας τα μυστήρια. Τα εξαπτέρυγα που παρακολουθούν το θρόνο του κυρίου. Σεραφείμ που περιβάλλουν το θρόνο του Θεού και να αντιπροσωπεύουν τη Θεϊκή Σοφία.
Μεταξύ των πιο κοντινό αγγέλων να είναι ανθρώπινη διακρίνονται οι φύλακες άγγελοι, που είναι υπεύθυνοι για κάθε ένα από τα άτομα. Το ποσοστό του ο άγγελος εμφανίζεται σε διάφορα βιβλικά χωρία όπως Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η γέννηση του Ιησού, παιδική ηλικία, κήρυγμα και την ανάσταση του Ιησού. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, υπάρχουν πεσμένους αγγέλους, δαίμονες, εκείνους που ήταν απελαύνονται από τον ουρανό και να ζήσουν στην κόλαση.
Ισλαμική παράδοση, επίσης, πιστεύει στην ύπαρξη των αγγέλων και των δαιμόνων. Ενώ το πρώτο είναι φωτεινή, φτερωτό όντα που είναι ορατή μόνο από τους προφήτες. Τα δευτερόλεπτα είναι κακό και καταστροφικό όντα.