Σχέδιο Online

ζωγραφική Άγιος Βασίλης

Άγιος Βασίλης

Ο χαρακτήρας του Άγιου Βασίλη ή Χριστούγεννα πατέρα είναι μια θρυλική φιγούρα που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις από τις γερμανικές και αγγλοσαξονικές χώρες. Η προέλευση του θρύλου φαίνεται εμπνέεται εν μέρει από τη ζωή του Αγίου Νικολάου του Μπάρι. Δεδομένου ότι το 19ο αιώνα με την παρούσα Βασίλη είναι προσωποποιείται στο ένας ηλικιωμένος λίπους με μακριά άσπρα γένια και ντυμένη στα κόκκινα, που παραδίδει τα δώρα στα παιδιά την παραμονή των Χριστουγέννων.
Άγιος Βασίλης έχει έναν μακρύ κατάλογο των ονομάτων με όλα τα παιδιά στον κόσμο που συμπεριφέρθηκε καλά κατά τη διάρκεια όλο το χρόνο. Μετά από αυτόν τον κατάλογο και τα γράμματα που έστειλε τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του έτους, ο πατέρας των Χριστουγέννων, με τη βοήθεια του έλκηθρο του, οι που φέρουν τάρανδοι και τα ξωτικά, διανέμει τα δώρα σε όλο τον κόσμο σε μια μοναδική και μαγική βραδιά, τη νύχτα της 24-25 Δεκεμβρίου, την παραμονή της ημέρας των Χριστουγέννων που είναι γνωστή ως την παραμονή των Χριστουγέννων.
Μύθοι για τον Άγιο Βασίλη βρίσκεται το σπίτι του σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή με διαρκή χιόνι και τον πάγο όπως Λαπωνία ή στο βόρειο πόλο. Εκεί μπορούν να ζήσουν πολύ ήσυχη το υπόλοιπο του έτους μαζί με τη σύζυγό του κ. Βασίλη. Η πιο κοινή εκπροσώπηση του Αϊ Βασίλη τείνει να συνοδεύεται με μια μεγάλη τσάντα των παιχνιδιών και δώρα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχέδια του Αϊ Βασίλη με το έλκηθρο, εισέρχονται σπίτια μέσα από καμινάδες και αφήνοντας δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μια άλλη κλασική εικόνα του Santa ακούει προσεκτικά τις επιθυμίες των παιδιών που κάθονται στην αγκαλιά του, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όταν οι διακοπές Χριστούγεννα έρχονται σύντομα.
Άγιος Βασίλης έχει συνήθως ένα κατάλληλο όνομα σε άλλες γλώσσες, μερικές φορές πρόκειται για ονόματα που προέρχονται από τις τοπικές παραδόσεις και τη λαογραφία, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι μια μετάφραση ή την προσαρμογή του αρχικού ονόματος.