Σχέδιο Online

ζωγραφική Καμινάδες και τζάκια για τα Χριστούγεννα

Καμινάδες και τζάκια για τα Χριστούγεννα

Η εστία είναι το μέρος ειδικά διατεθειμένη να ανάψει μια φωτιά με ξύλα, μέσα σε ένα σπίτι. Στο παρελθόν, σχεδόν όλα τα σπίτια είχαν ένα μέρος για να ανάψετε το τζάκι στο σαλόνι ή στην κουζίνα. Ο τόπος όπου η φωτιά ήταν αναμμένο θεωρήθηκε το κέντρο του σπιτιού, όπως μπορείτε να δείτε σε όλη την ιστορία σε εικόνες των οικογενειών που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο αναμμένο τζάκι. Σε εκείνες τις ημέρες η φωτιά χρησιμοποιήθηκε για να θερμάνει το δωμάτιο και ήταν επίσης χρησιμοποιηθεί για το μαγείρεμα.
Επί του παρόντος την ύπαρξη εστιών γίνεται λιγότερο συχνή, εκτός από στα σπίτια των περιοχές ψυχρότερες. Οι εστίες θεωρούνται συχνά απλώς διακοσμητικό στοιχείο στα σπίτια τους, λόγω των διαφορετικών και πιο αποτελεσματική θέρμανση συστημάτων που υπήρχαν για πολλά χρόνια. Υπάρχουν εστίες με πολύ ποικίλα σχέδια σύμφωνα με το ύφος του σπιτιού. Από τα τζάκια πιο ρουστίκ και παραδοσιακή, μέσω του οποίου είναι διακοσμημένα με καλούπια και άλλες διακοσμήσεις στην πιο μοντέρνα γραμμή. Είναι δυνατό να βρείτε τζάκια που εκπονήθηκε ως πηγή θέρμανσης για όλο το σπίτι μέσω ενός συστήματος αγωγών που σας επιτρέπει να θερμότητας άλλα δωμάτια. Σε πολλά σπίτια με τζάκι, αυτό είναι δεν έχει φτάσει ποτέ να χρησιμοποιούνται ως έχουν. Οι κύριοι λόγοι μπορεί να είναι η έλλειψη το σωστή καύσιμων και κατάλληλο χώρο για να αποθηκεύουν, βρωμιά που παράγεται από τη φωτιά και το καυσόξυλο, η μυρωδιά του καπνού, που μπορεί να διαπεράσει σε ολόκληρο το περιβάλλον, στο φόβο της δυνατότητας προκαλώντας συµβάντος ή ατυχήµατος με τη φωτιά.
Τζάκι χρειάζεται μια καπνού έξοδο, αυτό σημαίνει ότι a αγωγών που επιτρέπουν την εκκένωση του καπνού και αερίων από την καύση στο εξωτερικό του περιβλήματος. Αυτό αγωγών σωλήνων που εμφανίζεται στη στέγη σπιτιού. Η εμφάνιση εξωτερικών όψεων του αγωγού μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, ανάλογα με το ύφος της κατασκευής. Υπάρχουν μεγάλοι με τελειώματα από πέτρα ή τούβλο και άλλες απλούστερες, όπου ένας σωλήνας που εμφανίζεται χωρίς οποιαδήποτε άλλα φινίρισμα.
Η σχέση μεταξύ τζάκια με Χριστούγεννα προφανώς έχει την προέλευσή του σε χώρες του βόρειου ημισφαιρίου όπου συμπίπτουν οι διακοπές των Χριστουγέννων με την άφιξη του χειμώνα. Επίσης, σε αυτά τα μέρη, άρχισαν την παράδοση των διακοσμήσετε τζάκια για τα Χριστούγεννα. Santa είναι επίσης στενά συνδεδεμένες με εστίες και καπνοδόχους, επειδή σύμφωνα με την παράδοση είναι πρόσβασή τους, προτίμησε να σπίτια. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές εικόνες του Αϊ Βασίλη κατά την παραμονή των Χριστουγέννων σε διαφορετικές καταστάσεις, είναι να εισάγετε τα σπίτια από σε όλο τον κόσμο.