Σχέδιο Online

ζωγραφική Κεριά Χριστουγέννων

Κεριά Χριστουγέννων

Κατά τη διάρκεια τα Χριστούγεννα σεζόν είναι μια διαδεδομένη παράδοση να ανάψουν τα κεριά στα σπίτια και στις εκκλησίες. Χριστούγεννα κεριά τείνουν να είναι κυλινδρικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαστάσεις και χρώματα. Μπορούμε να βρείτε από το μακρύ και χοντρό κεριά, κοντό και παχύ, μακρύ και πρόστιμο, μέχρι τη σύντομη και λεπτοί. Ο συνδυασμός των πολλών διαφορετικών κεριών με την ίδια σύνθεση δίνει συνήθως πολύ διακοσμητικά αποτελέσματα. Κεριά συχνά χρησιμοποιούνται ως διακοσμήσεις Χριστουγέννων, ιδίως τα κεντρικά μαζί με τα στοιχεία των φυτών και άλλα εξαρτήματα.
Τα κεριά είναι μια στερεά ράβδοι καυσίμων, όπως παραφίνη, κερί ή άλλα λιπαρά υλικά με ένα φυτίλι μέσα να ανάψει και να δώσει το φως. Σήμερα τα κεριά κατασκευάζονται επί του παρόντος με άπειρες μορφές αλλά ο πιό κοινός είναι το κυλινδρικό. Συνήθως τα κεριά τίθενται σε ένα δοχείο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη λειτουργία και την οποία συλλέγει, κερί ή παραφίνη λιωμένο για να αποφύγετε να λερώσετε της επιφάνειας στην οποία τοποθετήσατε το κερί.
Τον τελευταίο καιρό τα κεριά τσαγιού έχουν γίνει δημοφιλείς σε πολλά σπίτια και άλλα μέρη. Υπάρχουν μικρές κυκλικές κεριά με μια κατά προσέγγιση ύψος ένα εκατοστό που έρχονται στα εμπορευματοκιβώτιά τους από αλουμίνιο ή πολυανθράκων. Αυτά τα κεριά έρχονται σε πολλά χρώματα και μπορεί να είναι ακόμη και με αρώματα. Αν και κοινές χρήσεις τους είναι άλλοι, μαζί τους και δημιουργική διακοσμήσεις μπορούν να γίνουν για τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε τα διάφορα εικονίδια Χριστούγεννα με αυτά τα μικρά κεριά.
Στα σχέδια του Χριστούγεννα κεριά, μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες για τη χρήση των κεριών ως μέρος της τις διακοσμήσεις Χριστουγέννων. Ο συμβολισμός του ένα αναμμένο κερί εμφανίζεται σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς και θρησκείες. Έννοιές τους μπορεί να είναι διαφορετική. Κεριά και δάδες έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιούνται ακόμα σε πολλές τελετές από τους αρχαίους χρόνους. Η έλξη των ανθρώπων από το φως και η φωτιά είναι αρχαία, καθολική και έχει διατηρηθεί σε όλη την ιστορία.