Σχέδιο Online

ζωγραφική Φάτνη της Γεννήσεως

Φάτνη της Γεννήσεως

Φάτνη της Γεννήσεως είναι η αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού, η οποία πραγματοποιείται από την περίοδο διακοπών Χριστουγέννων. Αυτή η παράδοση είναι διαδεδομένη σε πολλές χώρες, και κάθε περιοχή έχει τη δική του χαρακτηριστικά και το στυλ. Η σκηνή της γέννησης του Ιησού Χριστού έχει επίσης εκπροσωπείται από τους πολλούς διάσημους καλλιτέχνες σε αναρίθμητα έργα τέχνης σε όλη την ιστορία.
Φάτνες με ειδώλια διαφορετικά μεγέθη και υλικά μπορούν να βρεθούν. Από μικρά ειδώλια από ξύλο, σοβάς, πηλό ή κεραμικά μέχρι τη ζωή μεγέθους γλυπτά φτιαγμένα με αυτά ή άλλα υλικά. Τα ουσιώδη και απαραίτητα χαρακτήρα σε μια γέννηση είναι ο Χριστούλης μέσα το αυτοσχέδιο παχνί, φάτνη όπου τρώνε τα ζώα. Χαρακτήρες όπως η Κοίμηση της Θεοτόκου και Ιωσήφ, οι άγγελοι, το βόδι και το μουλάρι, το αστέρι, οι τρεις μάγοι και τις καμήλες, οι βοσκοί και τα πρόβατά τους λείπουν σπάνια και πολλά άλλα μπορεί να συμπληρώσει τη σκηνή φάτνη.
Αυτά τα Χριστούγεννα αναπαραστάσεις συνηθίζουν να εκτελέσει τα σπίτια, εκκλησίες και άλλους δημόσιους χώρους. Διαστάσεις της σκηνής φάτνη και τα ειδώλια είναι σύμφωνο με το διαθέσιμο χώρο. Μερικές σκηνές φάτνη είναι πολύ μεγάλες και δημιουργεί εκ νέου μια τεράστια περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων, βουνά, ποτάμια και έρημο. Μερικοί από τους χαρακτήρες που κινούνται όπως προκαταβολές ημερολόγιο των εορτασμών πλησιάζουν προς την πύλη όπου γεννήθηκε ο Ιησούς την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι σοφοί ακολουθούν το αστέρι της Βηθλεέμ, που τους οδηγεί να τον Ιησού μωρό μέσα από την έρημο.
Σε δημόσιους χώρους, τείνουν να είναι πολύ πολύχρωμο και θεαματικές παραστάσεις από τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Οι διαστάσεις του στοιχεία και μερικές φορές καινοτόμα τοποθέτηση στυλ καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική για τους θεατές. Η παράδοση της προτίθενται και να θαυμάσετε την φάτνη δημόσιες σκηνές είναι βαθιά ριζωμένη σε ορισμένες χώρες. Υπάρχει, επίσης, την παράδοση της Γεννήσεως σκηνές όπου καθένα από τους χαρακτήρες και τα ζώα που εκπροσωπούνται από ανθρώπους και ζώα, που είναι γνωστά ως διαβίωσης Φάτνες. Σε μερικές πόλεις εκπροσωπούνται με τη συνεργασία του ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που αναβιώνει διαφορετικές σκηνές των Χριστουγέννων παχνιών στα δικά τους σπίτια, δρόμους, και πύλες.