Σχέδιο Online

ζωγραφική Χιονάνθρωπος

Χιονάνθρωπος

Χιονάνθρωποι είναι διασκέδαση γλυπτά, τα οποία είναι κατασκευασμένα με το χιόνι συσσωρευτεί στο έδαφος. Αυτοί οι χαρακτήρες έχουν πολύ περιορισμένη ζωής επειδή εξαφανίζονται όταν λιώνουν τα χιόνια, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας. Η κατασκευή του χιονάνθρωποι είναι μεγάλη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν υπάρχει μια χιονόπτωση. Το ποσό της συσσωρευμένο χιόνι θα δείξει περισσότερο ή λιγότερο τη διάσταση που θα έχουν χιονάνθρωπος μας.
Αρχίσει έναν χιονάνθρωπο που αποτελούν μια μεγάλη μπάλα χιόνι στο έδαφος, τα πόδια. Πάνω από αυτή την πρώτη μπάλα τοποθετείται άλλα μικρότερα προσομοίωση του σώματος. Τέλος με ένα τρίτο μικρότερο μπάλα μόλις ολοκληρώνει η βασική δομή του το χιονάνθρωπο, το κεφάλι. Να κάνει μεγάλες χιονάνθρωπο που σας προτείνουμε να σφυρηλατήσετε ένα ξύλινο ραβδί σε το χιόνι να εξασφαλίσει τη σταθερότητά της.
Μόλις ολοκληρωθεί ο όγκος με μπάλες χιονιού, ξεκινά το έργο της ολοκλήρωσης ο χιονάνθρωπος με άλλα στοιχεία. Στο τελευταίο αυτό στάδιο, είναι όταν οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι όπου φαντασία σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χιονάνθρωπο. Σας συμβουλεύουμε να μην ξεχνάτε ποτέ να κάνουν μια φωτογραφία με χιονάνθρωπο σας γιατί θα εξαφανιστούν όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ενδεχομένως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει ένα άλλο πανομοιότυπα χιονάνθρωπο.
Στην τελική φάση της κατασκευής χιονάνθρωπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα αυτό που έχετε στο χέρι και οι γονείς σας σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε για το χιονάνθρωπο. Για παράδειγμα, ορισμένους κλάδους για όπλα, μια πατάτα και ένα καρότο για μύτη. Μπορείτε να το ντύσετε με χρησιμοποιούνται ρούχα όπως μια γραβάτα, γάντια και ένα παλιό καπέλο. Λίγες επίπεδες πέτρες μπορεί να χρησιμεύσει ως κουμπιά. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να προσαρμόσετε σας χιονάνθρωπος, αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει. Μεταξύ των σχεδίων μας μπορείτε να βρείτε κάποια ζωντανός χιονάνθρωπους από τον κόσμο της φαντασίας.
Χιόνι είναι το βασικό και απαραίτητο υλικό για κατασκευή χιονάνθρωπους. Το χιόνι είναι στερεά καθίζηση των κρυστάλλων πάγου που εμφανίζεται όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, οι κρύσταλλοι πάγου ομαδοποιούνται σχηματίζουν νιφάδες χιονιού. Το πεσμένο χιόνι που έχει κατατεθεί στο έδαφος και σύμφωνα με τους όρους που θα συσσωρευτεί και συμπιέζεται υπό το βάρος. Το πάχος του συσσωρευμένο χιόνι μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο.