Σχέδιο Online

ζωγραφική Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι στενή σε πολλά σπίτια γύρω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου εμφανίζονται. Παιδιά και ενήλικες να απολαύσετε διακοσμώντας το δέντρο με διάφορα και ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία. Τυπικά και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι της ομάδας κωνοφόρα, όπως τα έλατα και πεύκα.
Οι διακοσμήσεις που χρησιμοποιούνται στα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι πολύ πλούσιο. Το πιο κλασικό είναι Χριστούγεννα μπάλες, αστέρια, κορδέλες, γιρλάντες και άλλων μικρών ειδωλίων. Ηλεκτρικές γιρλάντες από μικρές αναβοσβήνει τα φώτα είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Αυτά τα φώτα είναι εμπνευσμένα από τα κεριά, που παραδοσιακά χρησιμοποιούνταν ως διακόσμηση. Στην κορυφή του δέντρου συχνά τοποθετείται ένα αστέρι, που συμβολίζει το αστέρι της Βηθλεέμ.
Οι οικογένειες που ζουν σε κατοικίες που έχουν κήπο Διακοσμήστε ένα έλατο ή άλλα δέντρα του κήπου. Εκείνους που ζουν σε διαμερίσματα τείνουν να διακοσμήσει μικρό φυσικό έλατο φυτεύονται σε ένα δοχείο. Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει δημοφιλή τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα που κατασκευάζονται από πλαστικό. Αυτά τα δέντρα που αποτελούνται από διαφορετικά κομμάτια που συγκεντρώνονται για τα Χριστούγεννα και καταργούνται όταν οι διακοπές έχουν τελειώσει και αποθηκεύονται σε ένα κουτί, το υπόλοιπο του έτους.
Επίσης, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι στις κύριες πλατείες πολλές πόλεις και κωμοπόλεις. Τεράστια έλατα, διακοσμημένο με χρωματιστά φώτα δίνουν χρώμα και Χριστούγεννα ατμόσφαιρα σε δημόσιους χώρους.
Η παράδοση των χριστουγεννιάτικων δέντρων έχει προγόνους στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Σε διάφορες χώρες είναι γνωστή από την αρχαία ειδωλολατρική παράδοση στην οποία ένα αειθαλές δέντρο διακοσμήθηκε για να γιορτάσουν την άφιξη του χειμώνα.
Φαίνεται ότι ήταν στη Γερμανία όπου τα πρώτα δέντρα που ήταν διακοσμημένα για τα Χριστούγεννα και από εκεί αυτήν την παράδοση εξαπλωθεί μέσω έξω της Ευρώπης και αργότερα ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι σήμερα ένα από τα πιο φήμης σύμβολα του Χριστούγεννα την περίοδο των διακοπών.
Εδώ τα παιδιά θα βρείτε πολλά φύλλα χρωματισμός διαφορετικές μορφές των χριστουγεννιάτικων δέντρων και με ποικίλες διακοσμήσεις.