Σχέδιο Online

ζωγραφική Χριστούγεννα Καμπάνες

Χριστούγεννα Καμπάνες

Οι καμπάνες είναι ένα από τα κλασικά διακοσμητικά στοιχεία των Χριστουγέννων. Αυτά τα αντικείμενα είναι η αναπαράσταση της τη μουσικότητα των Χριστουγέννων, διακοπές σεζόν. Οι μουσικές παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα είναι πολυάριθμα σε όλο τον κόσμο.
Το κουδούνι είναι ένα κρουστό όργανο που αποτελείται από ένα στρογγυλεμένο δοχείο με ένα κοίλο εσωτερικό. Οι καμπάνες παράγει ήχο όταν χτύπησε με ένα γλωσσίδι σε καμπάνα μέσα ή χτυπηθεί με ένα σφυρί εκτός. Οι καμπάνες γίνονται για να επιτύχετε ένα ιδιαίτερο ύφος ή νότα μουσικής. Καμπάνες γίνονται κανονικά από τα καλούπια και τη χύτευση του χαλκού. Οι καμπάνες της ουσιαστικά διακοσμητικά μπορούν να κατασκευαστούν σε άλλες και τα διαφορετικά υλικά όπως ο ορείχαλκος, κεραμικά ή γυαλί.
Υπάρχουν καμπάνες σε πολλά μορφές και ποικίλα μεγέθη. Σε ό, τι αφορά τα μέτρα εκεί είναι καμπάνες, που κυμαίνονται από μικρά καμπανάκια, τα τεράστια κουδούνια, τα καμπαναριά των εκκλησιών και άλλους ναούς διαφορετικών θρησκειών. Σε σχέση με τα σχήματα μπορούν να βρεθούν από τυπική καμπάνες σε σχήμα που θυμίζει ένα αχλάδι, να εντελώς κυλινδρικό καμπάνες.
Του ποδαρικού μπορεί να θεωρηθεί ένα πολύ ιδιαίτερο είδος των κουδουνιών. Είναι μικρές και συνήθως σφαιρικό μεταλλικό δοχείο, με μια μικρή μπάλα από το ίδιο υλικό μέσα. Είναι ένα κρουστό όργανο με μια απροσδιόριστη ήχο, του οποίου ο ήχος που παράγεται από τη δική της δόνηση και που χρησιμεύει μόνο για να παίξει ρυθμούς.
Η καριγιόν είναι ένα μουσικό όργανο που αποτελείται από τουλάχιστον είκοσι τρεις καμπάνες, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε μια σημείωση. Το μέσο αυτό παίζεται από ένα πληκτρολόγιο που συνδέεται με τα κουδούνια μέσω χορδές. Υπάρχουν επίσης αυτόματη carillons που παίζουν πάντα μια ιδιαίτερη σύνθεση. Σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί μέσα από ένα μεταλλικό κύλινδρο. Η καριγιόν είναι το βαρύτερο μουσικό όργανο όλων των μέσων που υπάρχουν και να υπήρχε σε όλη την ιστορία. Σε πολλές πόλεις καριγιόν συναυλίες που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών Χριστουγέννων και άλλες φορές κατά μήκος το έτος. Υπάρχουν μουσικές συνθέσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για να παίξει με το καριγιόν.
Οι διακοσμητικές Χριστούγεννα καμπάνες είναι συχνά διακοσμημένα με τις κορδέλλες, τα κλαδάκια του λιόπρινο ή άλλα τυπικά φυτά των διακοσμήσεων Χριστουγέννων. Χριστούγεννα σχέδια με καμπάνες είναι πολύ διακοσμητικά και εκπρόσωπος των εορτασμών αυτό. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλές και διαφορετικές σελίδες χρωματισμού με κουδούνια για τα Χριστούγεννα.