Σχέδιο Online

ζωγραφική Χριστούγεννα κάλτσες και μπότες

Χριστούγεννα κάλτσες και μπότες

Η παράδοση Χριστούγεννα κάλτσες και μπότες Χριστούγεννα έχει σαφώς αναγνωρισμένη δεν προέλευσης, αλλά εμφανίζεται σε πολλούς θρύλους και παραμύθια από Χριστούγεννα στην κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Φαίνεται ότι προέρχεται από μια σκανδιναβική παράδοση που σχετίζονται με το Θεό Όντιν και που προσαρμόστηκε στο χριστιανισμό όπως και πολλοί άλλοι.
Είναι διακοσμητικά κάλτσες πλεκτό σε μαλλί με σχέδια του Χριστούγεννα θέματα και διακοσμημένα με μερικά εξαρτήματα όπως κορδέλες, τόξα και ποδαρικού. Τα δώρα των Χριστουγέννων τοποθετούνται μέσα τις μεγάλες μπότες που έχουν μείνει για το σκοπό αυτό και, επίσης, εντός τις κάλτσες που κρέμονται στον τοίχο των τζακιών, τόσο στα σπίτια. Μερικές οικογένειες έχουν την παράδοση του κρέμεται μια κάλτσα για κάθε ένα από τα μέλη ως έτσι τον Άγιο Βασίλη να αφήσετε τέλεια διαβαθμισμένες δώρα.
Τα δώρα που εμφανίζονται σε Χριστούγεννα κάλτσες τείνουν να είναι γλυκά, νομίσματα, μικρά παιχνίδια και άλλα μικρά δώρα. Σε κάποια σημεία τα παιδιά που είχαν πολύ κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του έτους λαμβάνουν μόνο ένα κομμάτι του άνθρακα στην κάλτσα του. Πρόκειται για ένα σημαντικό και σκληρή τιμωρία που επιβάλλεται μόνο στις πιο σοβαρές περιπτώσεις της ανάρμοστης συμπεριφοράς του παιδιού.
Κάλτσα είναι ένα ένδυμα το οποίο καλύπτει το πόδι και μέρος του ποδιού κάτω από το γόνατο. Κάλτσα είναι να προστατεύσει το πόδι υποδημάτων. Ο χώρος αποσκευών είναι ένα υποδήματα από δέρμα ή άλλο υλικό που καλύπτει το πόδι και μέρος του ποδιού. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι τα Χριστούγεννα κάλτσες και μπότες πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο από ότι έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούν. Είναι μπότες και κάλτσες που γίνονται σκόπιμα με μεγέθη κατάλληλα για τους γίγαντες, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα δώρα θα χωράει μέσα.